Ιάπωνας ξόδεψε τρελά λεφτά για να μεταμορφωθεί σε λύκο

Newsroom
Ιάπωνας ξόδεψε τρελά λεφτά για να μεταμορφωθεί σε λύκο
Ένας Ιάπωνας ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό για να μεταμφιεστεί σε λύκο και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Ένας άνδρας στην Ιαπωνία αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μεταμορφωθεί σε λύκο και να περπατήσει στα πίσω του πόδια. Η εξειδικευμένη στολή του σχεδιάστηκε από την εταιρία Zeppet και του κόστισε το ποσό των 18.000 λιρών!

Η ίδια εταιρεία, στο παρελθόν έκανε το όνειρο πραγματικότητας ενός άλλου ανθρώπου, που ονομάζεται Toco, αφού δημιούργησε μια πραγματική στολή σκύλου. Πλήρωσε 12.000 λίρες για τη νέα του στολή.

Η εταιρεία ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο Ιάπωνας που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε ότι η αγάπη του για τα ζώα τον ενέπνευσε να μεταμορφωθεί σε λύκο.

«Εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που έχω για τα ζώα από την παιδική μου ηλικία και επηρεασμένος από μερικές ρεαλιστικές στολές ζώων που έβλεπα στην τηλεόραση, ονειρευόμουν να κάνω κάτι αντίστοιχο κι εγώ», είπε.

«Έτσι ελέγξαμε τις εικόνες πραγματικών λύκων για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες προκειμένου να ενσαρκώσουμε τα χαρακτηριστικά τους», πρόσθεσε ο Ιάπωνας, ο οποίος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πραγματοποιήσει την «τρέλα» του.

Η προσαρμοσμένη στολή χρειάστηκε περίπου 50 ημέρες για να ολοκληρωθεί, με τον νέο ιδιοκτήτη να λέει ότι εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ από το αποτέλεσμα. Ο Ιάπωνας επισκέφτηκε το στούντιο, όπου ανέλυσαν διάφορες εικόνες και πλάνα από πραγματικούς λύκους.

«Στην τελική εφαρμογή, έμεινα έκπληκτος με τον μεταμορφωμένο εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήταν μια στιγμή που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Η επιθυμία μου να μοιάζω με πραγματικό λύκο που περπατά στα πίσω πόδια ήταν δύσκολη, αλλά το πλήρες κοστούμι έμοιαζε ακριβώς όπως αυτό που φανταζόμουν», συμπλήρωσε.