Τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου: «Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ μου» έλεγε ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε (vid)

Newsroom
Τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου: «Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ μου» έλεγε ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που ακρωτηριάστηκε (vid)
«Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του και δεν ξαναγύρισε» λέει ο γιος του τραυματία.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας μετά τον τραυματισμό του από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του την ώρα που εργαζόταν σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σουνίου.

«Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του, να προσφέρει όπως κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια για τον δήμο μας και δεν ξαναγύρισε» λέει στο Star ο Νίκος Πρίφτης ο γιος του 52χρονου υπαλλήλου στον Δήμο Σαρωνικού, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στο νοσοκομείο όπου ο πατέρας του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο αδελφός του τραυματία, Σταμάτης Πρίφτης, είπε πως ο 52χρονος είχε τις αισθήσεις του την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο. «Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ», κατάφερε να του πει τις κρίσιμες εκείνες στιγμές.

«Πρέπει να σταθούμε όλοι σε αυτή την οικογένεια γιατί ο αδελφός μου έφερνε το μεροκάματο στο σπίτι. Έχει δυο παιδιά που σπουδάζουν, η αποκατάστασή του θα ειναι μακροχρόνια θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», συμπληρώνει.

«Είδα τον ξάδελφό μου κάτω και το πρώτο πράγμα που έγινε είναι ότι είδα πως έλειπε ένα κομμάτι απο το πόδι του. Τον αγκάλιασα και του είπα "ξάδελφε τι έγινε;". "Μητσάρα, ξάδελφε, δεν αισθάνομαι τα πόδια μου", μού είπε» λέει ο ξάδελφος το 52χρονου.