DualSense Edge: Δοκιμάσαμε το απόλυτο χειριστήριο του PS5

Παύλος Παπαπαύλου
DualSense Edge: Δοκιμάσαμε το απόλυτο χειριστήριο του PS5
Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και στη χώρα μας.

Με την αγορά των videogames να στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε αρκετά πιο απαιτητικά παιχνίδια και την επαγγελματική σκηνή (eSports κτλ) να χρειάζεται ολοένα και καλύτερα χειριστήρια, ήταν θέμα χρόνου να δούμε μια τέτοια προσέγγιση και από το PlayStation.

@4timesp Αυτό είναι το #DualSenseEdge, το νέο "επαγγελματικό" ασύρματο χειριστήριο του #PS5 που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε σε ένα limited press event στα γραφεία της #Sony στην Ελλάδα. Γνωρίστε το και αν σας ικανοποιεί, κάντε σήμερα την προ-παραγγελία σας από το δίκτυο συνεργατών του #PlayStation. #DualSense #TikTokGreece #TikTokGaming #Gaming #Accessories #4thePlayers #Controller ♬ original sound - Pavlos Papapavlou

Η Sony ανακοίνωσε το καλοκαίρι το DualSense Edge, την δική της πρόταση στα Pro Controllers και το Gazzetta είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει την έκδοση που θα μπορέσουν να αποκτήσουν οι Έλληνες gamers σύντομα.

DualSense Edge Controller

To DualSense Edge είναι ένα πλήρως προσαρμόσιμο controller. Στο πακέτο αγοράς θα βρει κανείς τη θήκη μεταφοράς του, στην οποία πέραν του κυρίως σώματος υπάρχουν και πολλά διαφορετικά εναλλάξιμα τμήματα. Μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε το σημείο επαφής με τους αναλογικούς μοχλούς, αλλά και να προσθέσετε δύο έξτρα πλήκτρα στο πίσω τμήμα, διαλέγοντας ανάμεσα σε διάφορα που θα βρείτε με την αγορά του.

Ακόμη, κάτω από τους αναλογικούς μοχλούς υπάρχουν δύο ακόμη νέα πλήκτρα που επιτρέπουν την άμεση εναλλαγή προφίλ του παίκτη, αλλά και ρυθμίσεις όπως αυτή του ήχου, χωρίς να χρειαστεί κανείς να μπει στο μενού για κάτι τέτοιο.

DualSense Edge Controller

Κάτι που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι δύο ειδικά πεδία κοντά στις σκανδάλες. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει τρία διαφορετικά μήκη τερματισμού των σχετικών πλήκτρων, δηλαδή το πόσο μέσα μπορούν να πατηθούν. Η λειτουργία αυτή παίζει μεγάλο ρόλο σε παιχνίδια δράσης ή και racing, καθώς επιτρέπει στον παίκτη να ορίσει το σημείο που θα φτάνει η σκανδάλη στο τέλος του πατήματός της.

Η συνολική εμπειρία που αφήνει το DualSense Edge είναι ενός premium προϊόντος που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους παίκτες που θα το επιλέξουν. Προσφέρει έξτρα λειτουργίες μέσα από το μενού για ακόμη πιο λεπτομερή ρύθμιση, ενώ συνολικά είναι η απόλυτη λύση για όποιον επαγγελματία ψάχνει το καλύτερο δυνατό από το περιφερειακό του.

DualSense Edge Controller

Το DualSense Edge κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 26 Ιανουαρίου 2023 και μπορείτε να το κάνετε τώρα προ-παραγγελία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο ελληνικό site του, εδώ.