Μητσοτάκης προς ΠΑΣΟΚ: «Και εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο αλλά δεν μπορώ» (vid)

Newsroom
Μητσοτάκης προς ΠΑΣΟΚ: «Και εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο αλλά δεν μπορώ» (vid)
Ολοκληρώθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Το 2023 θα είναι καλύτερο από το 2022, δυναμικό και ελπιδοφόρο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου (17/12) στην Ολομέλεια Βουλής, για τον νέο προϋπολογισμό που ψηφίστηκε σήμερα.
Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στα επιτεύγματα της σημερινής κυβέρνησης στην οικονομία, καθώς και στις φοροελαφρύνσεις στις οποίες προχώρησε, ενώ ανακοίνωσε και ένα νέο έκτακτο μέτρο για τη στήριξη των πολιτών εν μέσω ενεργειακής κρίσης: την κάλυψη του 10% όλων των αγορών των νοικοκυριών σε σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις τροφίμων.

Ωστόσο από την ομιλία του πρωθυπουργού δεν έλειψε ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Απευθυνόμενος στον επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη είπε: «Εκτός κ. Κατρίνη αν θέλετε να πάρετε 40% εντάξει και εγώ θέλω να καρφώβνω σαν Αντετοκούμπο αλλά δεν μπορώ, Εκτός και αν η πρωτοβουλία σας δεν βγαίνει και βάλετε μέσα Βαρουφάκη και Κουτσούμπα».

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας

«Ο κ. Ανδρουλάκης έστελε μήνυμα σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι η ΝΔ στην αντιπολίτευση και προοδευτική κυβέρνηση. Αρα λοιπόν αν η ΝΔ είναι στην αντιπολίτευση ένας συνδυασμός κυβερνητικός βγαίνει του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός κ. Κατρίνη αν θέλετε να πάρετε 40% εντάξει και εγώ θέλω να καρφώβνω σαν Αντετοκούμπο αλλά δεν μπορώ, Εκτός και αν η πρωτοβουλία σας δεν βγαίνει και βάλετε μέσα Βαρουφάκη και Κουτσούμπα.

Ξεκινήσατε με αυτόνομη πορεία, μετά είπατε ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοάκης, μετά είπατε ότι πρωθυπουργός όχι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος και τώρα μας λέτε όχι ΝΔ. Μάλλον φαντάζεστε τον εαυτό σας ως... σόσιαλ Καμμενος.

Η ψήφος των πολιτών θα είναι μια και σταθερή δικαιώνοντας την θέση ότι το σkάφος της Ελλάδος χρειάζεται σωστή πυξίδα σταθερό τιμόνι και δοκιμασμένο σε κρίσεις έμπειρο πλήρωμα.

Εμείς προτείνουμε το δρόμο της αυτοδύναμης Ελλάδας.

Από εμάς υπάρχει ξεκάθαρη κυβερνητική πρόταση. Περιμένουμε να ακούσουμε και την δική σας. Και παράλληλα περισσότερη ποιοτικότερη υγεία, πολιτικές στέγασης».