Λύγισε στον αέρα η παρουσιάστρια του BBC: «Λυπάμαι πολύ, είναι τραγικά νέα» (vid)

Newsroom
Λύγισε στον αέρα η παρουσιάστρια του BBC: «Λυπάμαι πολύ, είναι τραγικά νέα» (vid)
Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της εκφωνώντας την είδηση για τον θάνατο των τριων παιδιών που έπεσαν στη λίμνη.

Την Κυριακή (11/12) σημειώθηκε ένα τραγικό δυστύχημα στην Βρετανία, με τέσσερα παιδιά ν ανασύρονται από μια παγωμένη λίμνη. Τα τρία από αυτά τα παιδιά έχασαν την ζωή τους, ενώ το τέταρτο εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βάρος της ανακοίνωσης για το τραγικό γεγονός ανέλαβε η παρουσιάστρια ειδήσεων Joanna Gosling. Είναι ευδιάκριτο το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είναι συναισθηματικά φορτισμένη, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Τρία παιδιά, 11, 10 και οκτώ ετών πέθαναν», άρχισε να λέει η Joanna Gosling, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, περιγράφοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη λίμνη.

«Λυπάμαι πολύ. Αυτά είναι τρομερά νέα, προφανώς», πρόσθεσε, μεταδίδοντας το ρεπορτάζ. Αφού μετέδωσε τις πληροφορίες, και όντως βουρκωμένη και με φωνή που κόμπιαζε, είπε: «Λυπάμαι πολύ, προφανώς είναι τρομακτικά νέα». Μάλιστα, περιέγραψε τους θανάτους ως πολύ «σοκαριστικούς και πολύ λυπηρούς».

Οι τηλεθεατές του BBC στήριξαν την Gosling «για το ότι δεν φοβάται να είναι ανθρώπινη" λέγοντας ότι έδειξε "αξιοπρέπεια, ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό».