Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix» (vid)

Newsroom
Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix» (vid)
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο All Star Survivor, αλλά και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix.

Το πρωί της Δευτέρας(12/12) ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την προσθήκη του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix, αναφέροντας πως ο ίδιος βρέθηκε… νωρίτερα στη γνωστή πλατφόρμα.

«Σίγουρα εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «Πρωινό» χαριτολογώντας και πρόσθεσε: «αλλά είναι διαφορετικό να είσαι σαν ηθοποιός με έναν μικρό ρόλο και πολύ διαφορετικό να είσαι παραγωγός και σκηνοθέτης μιας σειράς. Νομίζω ότι η επιτυχία του Χριστόφορου είναι μεγαλύτερη από τη δική μου κι ελπίζω να ανοίξει δρόμους και σε άλλους Έλληνες».

Ο ίδιος μίλησε και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο All Star Survivor: «Καλή επιτυχία σε όλους, να το απολαύσουν και να γυρίσουν όλοι υγιείς. Θα το βλέπω, αλλά μια φορά ήταν αρκετή για εμένα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Επιλέγω πράγματα που με γεμίζουν, που με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός και τα κάνω με κέφι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο επειδή με πληρώνουν, το οποίο είναι και καλό και κακό. Αλλά για εμένα, το να περνάω καλά μέσα από τη δουλειά μου είναι πολύ σημαντικό».

Εξόρμηση στην Αράχωβα, μέρος 2ο - Tips by Markos E06