Ο Παππάς αποκάλυψε πώς του «έφαγε» λεφτά η Σλοβάκα καλλονή: «Από την αρχή βρωμούσε το πράγμα» (vid)

Newsroom
Ο Παππάς αποκάλυψε πώς του «έφαγε» λεφτά η Σλοβάκα καλλονή: «Από την αρχή βρωμούσε το πράγμα» (vid)
Θύμα της Σλοβάκας απατεώνισσας έπεσε ο Νίκος Παππάς, καθώς του έφαγε το ποσό των 880 ευρώ.

Ο Νίκος Παππάς έπεσε θύμα της Σλοβάκας καλλονής που συνελήφθη από τις αρχές την περασμένη Πέμπτη (8/12). Η συγκεκριμένη γυναίκα συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και δεν πλήρωνε στα ξενοδοχεία αλλά και άλλες επιχειρήσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Ανάμεσα στα θύματά της ήταν και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος με δήλωσή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε τα εξής: «Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ την ημέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς δήθεν είχε ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της κι από εκεί να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε.

Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχτηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνη της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια κι επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχτηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε.

Από την αρχή βέβαια κάπως… βρωμούσε το πράγμα, διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικά το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα. Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα στην αστυνομία, ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση».

Εξόρμηση στην Αράχωβα, μέρος 2ο - Tips by Markos E06