Τραγωδία στη Μ. Βρετανία: Πέθαναν τρία παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη (vid)

Newsroom
Τραγωδία στη Μ. Βρετανία: Πέθαναν τρία παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη (vid)
Τρία παιδία ηλικίας, 10 και 11 χρονών αντίστοιχα, βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς βούτηξαν σε παγωμένη λίμνη.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η πόλη Σόλιχαλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την ανακοίνωση του θανάτου τριών παιδιών.

Πέθαναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά που νοσηλεύονταν από χθες, Κυριακή (11/12), σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την πτώση τους σε παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνές της για την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

«Δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη» των τριών αγοριών, ηλικίας οκτώ, δέκα και έντεκα ετών, που είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή αφού έπεσαν στα παγωμένα νερά λίμνης στο Σόλιχαλ, διευκρίνισε η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

«Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να ανανήψουν και οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένειά τους και τους φίλους τους αυτή την ζοφερή στιγμή», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

Το τέταρτο αγόρι, ηλικίας 6 ετών, που είχε ανασυρθεί από τους διασώστες μαζί με τα άλλα τρία από τα παγωμένα νερά της λίμνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσθεσε η αστυνομία.

«Οι έρευνες στην λίμνη συνεχίζονται καθώς προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι συνέβη και αν έπεσε και κάποιος άλλος στα νερά», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.