Άδωνις για Καλάθι του Άη Βασίλη: «Δε θα είναι τσουρούτικο, θα γίνει χαμός!» (vid)

Newsroom
Άδωνις για Καλάθι του Άη Βασίλη: «Δε θα είναι τσουρούτικο, θα γίνει χαμός!» (vid)
Αυτοψία του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σε σούπερ μάρκετ.

Αυτοψία και σήμερα έκανε στα σούπερ μάρκετ ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. «Ο ενθουσιασμός που τα καταστήματα παιχνιδιών έχουν δείξει για το Καλάθι του Άη Βασίλη είναι μεγάλος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σήμερα έκανε την καθιερωμένη αυτοψία σε σούπερ μάρκετ για το Καλάθι του Νοικοκυριού.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, το Καλάθι του Άη Βασίλη θα είναι πολύ πλούσιο. «Χθες μου έστειλαν τα πρώτα μέιλ με τα προτεινόμενα καλάθια. Όλος ο κλάδος των παιχνιδιών οριζόντια θα είναι στο καλάθι. Βλέπω ότι το καλάθι θα έχει πολύ μεγάλη χαρά μέσα. Δεν θα είναι δηλαδή τσουρούτικο, θα έχει πολλά πράγματα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα γίνει χαμός! Θα είναι χαρούμενο, εορταστικό, με πολύ καλές τιμές. Την άλλη Πέμπτη θα με δείτε μετά τα σούπερ μάρκετ, να γυρνάω τα παιχνιδάδικα. Οι μικροί και οι μεγάλοι μου φίλοι θα ευχαριστηθούν παιχνίδι», είπε, σημειώνοντας πως το Καλάθι του Άη Βασίλη θα έχει και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Εξάλλου, μιλώντας για εορταστικό Καλάθι του Νοικοκυριού, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως έχουν προστεθεί τέσσερα προϊόντα: «Μοσχάρι, γαλοπούλα, βασιλόπιτα-τσουρέκι και σοκολάτα. Δεν βάλαμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Ήταν δική μου απόφαση αυτή. Δεν ήθελα να δώσω ένα σήμα ότι πρέπει και αυτά τα παραδοσιακά γλυκά να τα παίρνουμε υποχρεωτικά από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πάρα πολλά ζαχαροπλαστεία, πάρα πολύ φούρνοι που φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά και θα τα προσφέρουμε μέσα στις εορτές», σημείωσε.