H πιο τρελή θεωρία συνωμοσίας στην Ελλάδα: «Τελικά υπάρχει το Κιλκίς;»

H πιο τρελή θεωρία συνωμοσίας στην Ελλάδα: «Τελικά υπάρχει το Κιλκίς;»
Οι χρήστες των social media φαίνεται πως ακόμη δεν μπορούν να απαντήσουν με ακρίβεια για το αν υπάρχει ή όχι η συγκεκριμένη πόλη της Ελλάδας.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως ξεκινούν οι αστικοί μύθοι και οι θεωρίες συνωμοσίας. Ωστόσο, με κάποιο περίεργο τρόπο «ταξιδεύουν» από στόμα σε στόμα και εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Κάπως έτσι έχει συμβεί και με την πόλη του Κιλκίς. Μια πόλη που για πολλούς «δεν υπάρχει».

Τη συγκεκριμένη ατάκα την είχα ακούσει πριν από κάμποσο καιρό σε μια συζήτηση με μια παρέα. Βέβαια, φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν και μάλιστα το γράφουν δημόσια σε πλατφόρμες όπως αυτή του Reddit ή του Twitter.

Με μια απλή αναζήτηση της λέξης «Κιλκίς» θα βρείτε δεκάδες σχόλια, φωτογραφίες ή ακόμη και βίντεο από χρήστες που απορούν για την ύπαρξη της συγκεκριμένης πόλης, δηλώνοντας πως «δεν έχουν γνωρίσει ποτέ κανέναν από εκεί».

....

....

....

....

....

....

....

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί κι ένα βίντεο που πετύχαμε στο Youtube από ρεπορτάζ του ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο ρωτούνται νέοι από το Κιλκίς (;) για το αν γνωρίζουν τον δήμαρχο της πόλης. Είναι τυχαίο λέτε το γεγονός πως σχεδόν κανείς δεν ξέρει το όνομά του;

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας δώσει μια λογική εξήγηση σχετικά με το τι γίνεται με το Κιλκίς;