Κιβωτός του Κόσμου: «Πήρα τα 347.000 ευρώ για να τα μετρήσω», είπε η πρεσβυτέρα

Newsroom
Κιβωτός του Κόσμου: «Πήρα τα 347.000 ευρώ για να τα μετρήσω», είπε η πρεσβυτέρα
Η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή υποστήριξε ότι θα κατέθετε τα 347.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου».

Λαβράκι έβγαλαν οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στο διαμέρισμα του Πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, καθώς μέσα σε μια κρύπτη βρήκαν μετρητά και χρυσές λίρες.

«Πήρα τα 347.000 ευρώ και τις λίρες από τη θυρίδα της τράπεζας στον Κολωνό για να τα... μετρήσω» είπε, η πρεσβυτέρα στους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το protothema.gr. Μάλιστα, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και υποστήριξε ότι μετά την καταμέτρηση το ρευστό θα το κατέθετε σε τραπεζικούς λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου».

Στην κρύπτη – χρηματοκιβώτιο στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι πάνω από τη δομή του Κολωνού εντοπίστηκαν ακόμα δολάρια και έγγραφα που πιθανόν να αποτελέσουν θησαυρό στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών.

Δεν αποκλείεται το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων να βρίσκεται κρυμμένο σε άλλο σημείο. Και αυτό διότι η θυρίδα που πριν από εννέα ημέρες επισκέφθηκε για τελευταία φορά η πρεσβυτέρα είναι πλέον κενή.

Παράλληλα χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες του ζευγαριού έχουν μπει στο μικροσκόπιο και γίνεται ενδελεχής έλεγχος για να εντοπιστούν ύποπτες κινήσεις, περίεργες αγορές και μεταφορές χρημάτων. Επίσης σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του ζευγαριού βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, οι δυο άλλοι λογαριασμοί ελέγχονται, ενώ στο λογαριασμό μισθοδοσίας του παπά εντοπίστηκαν περίπου 120.000 ευρώ και το απίστευτο είναι πως δεν έχει γίνει καμία κίνηση την τελευταία δεκαετία.