Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει πως το MeToo άλλαξε το περιεχόμενο ταινιών για ενήλικους

Newsroom
Γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει πως το MeToo άλλαξε το περιεχόμενο ταινιών για ενήλικους
Η βετεράνος ηθοποιός Angela White λέει ότι το κίνημα #MeToo έχει μεταμορφώσει τη βιομηχανία ενηλίκων - με τις λίστες ελέγχου συναίνεσης να γίνονται ο κανόνας.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ξεκίνησε στη βιομηχανία το 2003, οπότε έχει δει μεγάλες αλλαγές με τα χρόνια. Μεταξύ αυτών είναι η εστίαση στην καλύτερη προστασία των γυναικών ηθοποιών, ιδιαίτερα στις υψηλότερου επιπέδου παραγωγές στις οποίες συμμετέχει.

Το κίνημα MeToo είναι ένα κοινωνικό κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης, το οποίο προέκυψε μετά τις καταγγελίες εναντίον του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν και οδήγησε στην πτώση διαφόρων διάσημων κακοποιών.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, δήλωσε: «Το φαινόμενο αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα που έχουν συμβεί στο παρελθόν: Πριν από τη σκηνή, οι ερμηνευτές θα καθίσουν με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας ταλέντων και θα περάσουμε από μια λίστα ελέγχου συναίνεσης».

«Έτσι, μπορεί να πω, συναινώ στο φιλί σήμερα, αλλά όχι στον αγκώνα μου. Παιχνίδι με τις θηλές ; Ναι, συναινώ στο παιχνίδι με τις θηλές, αλλά παρακαλώ μην μου τσιμπήσετε τη θηλή μου. Αν κάποιος αλλάξει γνώμη κατά τη διάρκεια της σκηνής μπορεί ακόμα να φωνάξει "cut"» λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Με το κλείσιμο των στούντιο ερωτικών ταινιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι στράφηκε στη συνδρομητική ιστοσελίδα του X-rated OnlyFans - όπου δημιουργεί περιεχόμενο και το διανέμει απευθείας στους θαυμαστές της.