Απίστευτη καταγγελία: ΑΜΕΑ έπεσε από αμαξίδιο και του φώναξαν «τελείωνε μ@λ@κ@»

Newsroom
Απίστευτη καταγγελία: ΑΜΕΑ έπεσε από αμαξίδιο και του φώναξαν «τελείωνε μ@λ@κ@»
Η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας αναδεικνύει το πόσο απάνθρωποι μπορούν να γίνουν κάποιοι συμπολίτες μας.

Σε κάποια πράγματα και καταστάσεις, οφείλεις να σκύβεις το κεφάλι και να σέβεσαι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο άλλος. Φαίνεται όμως πως δεν το βλέπουν όλοι έτσι και φροντίζουν να βγάλουν το πιο απάνθρωπο πρόσωπό τους.

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς, βλέποντας την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook σχετικά με ένα περιστατικό που έγινε στα Χανιά με ένα άτομο με κινητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, ένας νεαρός έπεσε από το αμαξίδιο του και αμέσως όσοι ήταν τριγύρω, έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Κάποιος ανυπόμονος όμως, το μικρό διάστημα που μεσολάβησε, θεώρησε σωστό να φωνάξει «Άντε τελείωνε μ@λ@κ@».

Αναλυτικά η καταγγελία, αναφέρει: «Λίγη ανθρωπιά..δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο... Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του... Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο!Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@»