Τρελό γλέντι Αλβανών: Παρέλυσε το Λονδίνο (vid)

Newsroom
Τρελό γλέντι Αλβανών: Παρέλυσε το Λονδίνο (vid)
Αλβανοί βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου με φανταχτερά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της νύχτας για να γιορτάσουν την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας τους.

Αλβανοί μετανάστες, γιόρτασαν το βράδυ της Δευτέρας(28/11) στο Λονδίνο, την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» της χώρας τους, προκαλώντας εκνευρισμό στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν για ώρες στο δρόμο.


Εκατοντάδες Αλβανοί βγήκαν στους δρόμους και όπως φαίνεται σε βίντεο στα social media, έφτασαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας με ακριβά αυτοκίνητα, εντός των οποίων ανέμιζαν κόκκινες σημαίες με τον μαύρο αετό. Προκάλεσαν χάος στους δρόμους του Λονδίνου, χτυπώντας συνεχώς τις κόρνες για να γιορτάσουν την Ανεξαρτησία της Αλβανίας που τιμάται στις 28 Νοεμβρίου κάθε χρόνο.

Βίντεο που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο δείχνει Audi, Range Rover και Porsche 4x4 να έχουν ακινητοποιήσει την κυκλοφορία γύρω από το Westminster, καθώς οι αστυνομικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας προσπαθούν να μετακινήσουν τα οχήματα.

Αλλού, αυτοκίνητα έκαναν σπινιαρίσματα, ενώ νεαρές γυναίκες φόρεσαν παραδοσιακά φορέματα και χόρεψαν στο δρόμο. Δυνατά πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν, ενώ η μεγάλη ουρά των οχημάτων χτυπούσε συνεχώς τις κόρνες τους για να γιορτάσει την ανεξαρτησία της Αλβανίας, η οποία τιμάται στις 28 Νοεμβρίου κάθε έτους.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν για να περιορίσουν την αναστάτωση. Τέθηκαν σε εφαρμογή ορισμένες εκτροπές της κυκλοφορίας.