Μπιμπίλας: «Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, έχω αρχαιολογικό πρόσωπο» (vid)

Newsroom
Μπιμπίλας: «Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, έχω αρχαιολογικό πρόσωπο» (vid)
Ο ηθοποιός δήλωσε υπερήφανος που μοιάζει με αρχαίο Έλληνα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει χαθεί το ελληνικό DNA, παρά τους διάφορους κατακτητές που έχουν περάσει από τη χώρα μας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Μιλώντας για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο και σχολιάζοντας τη viral φωτογραφία του στο «πλευρό» του αυτοκράτορα της Μακεδονικής αυτοκρατορίας είπε:

«Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης σ΄ ένα έργο του έπαιζα στο "πολύ κακό για τίποτα". Εάν αυτό είναι αμφισβητήσιμο… μα είμαι ολόιδιος!», ενώ αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση να υποδυθεί τον ιστορικό Μακεδόνα στρατηγό σε μικρή ηλικία.

«Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα, έχουμε σίγουρα. Εγώ έχω και αρχαιοελληνικό, γιατί έχω αυτό το πρόσωπο. Είμαι πολύ υπερήφανος που μοιάζω με αρχαίο Έλληνα. Επίσης η μακρινή μου καταγωγή είναι από την Χαλκιδική, κι αυτό κάτι μπορεί να σημαίνει. Δεν μπορεί το DNA των Ελλήνων να χάθηκε ολοσχερώς επειδή πέρασα Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Τούρκοι. Κάποιο DNA δεν έμεινε; Εγώ είμαι πολύ περήφανος που έχω μέσα μου και αρχαίο Έλληνα. Έχω και γαλάζια μάτια και αυτή την περίεργη μύτη. Ξέρω ότι γι’ αυτά που λέω θα γραφτούν πάλι αηδίες. Μου είχαν πει Αμερικάνοι σε ταινία το 1986 να πάω στην Αμερική, να υποδυθώ τον αρχαίο Έλληνα αλλά εγώ δεν φεύγω», δήλωσε ο ηθοποιός.