Η vivo γιορτάζει την Black Friday με δύο μοναδικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

Παύλος Παπαπαύλου
Η vivo γιορτάζει την Black Friday με δύο μοναδικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!
Ο Κορυφαίος Κατασκευαστής Smartphones της Κίνας κάνει δυναμική εμφάνιση και στην περίοδο των εκπτώσεων.

Black Friday σημαίνει εκπτώσεις και η κατηγορία των smartphones είναι από αυτές που ψάχνουν περισσότερο οι Έλληνες καταναλωτές. Και γιατί να μην αναζητήσεις ένα smartphone που και θα σου λύσει τα χέρια, αλλά και θα σου προσφερθεί σε εξαιρετικά μειωμένη τιμή; Η vivo γιορτάζει τη φετινή Black Friday με δύο μοντέλα και μάλιστα το ένα από αυτά έχει μόλις προσγειωθεί στην ελληνική αγορά1

vivo Y35: Έτοιμο να σε ταξιδέψει

To vivo Y35 είναι ένα smartphone που τα έχει όλα. Σε ένα σασί συσκευής μεσαίας κατηγορίας, η κορυφαία κινεζική εταιρεία συνδυάζει κορυφαία φωτογραφική, μοντέρνο σχεδιασμό, αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης και ενέργειας και κάλυψη όλων των αναγκών, είτε είσαι απλός χρήστης ή και πιο απαιτητικός.

Αρχικά, η συσκευή ακολουθεί το μοντέλο της διευρυμένης RAM, κάτι που σημαίνει πως με το RAM 3.0 μπορεί να μετατρέψει 8GB αποθηκευτικού χώρου σε πρόσθετη μνήμη RAM, έτσι ώστε να μπορέσεις να εκτελέσεις όλες τις ενέργειες και εργασίες σου χωρίς κανένα κόλλημα ποτέ και πουθενά.

Το vivo Y35 έρχεται με πολλαπλές χρήσεις, είτε θέλετε να τραβάτε συνεχώς τις αγαπημένες σας στιγμές σε φωτογραφίες και video, είτε να παίζετε τα αγαπημένα σας games και γι’ αυτό προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 256GB. Αν όμως θέλετε παραπάνω, μπορείτε να τον επεκτείνετε με χρήση σχετικής κάρτας microSD κατά έως και 1TB!



Η vivo εκμεταλλεύεται για άλλη μια φορά την τεχνογνωσία της στα της μπαταρίας και έτσι το vivo Y35 υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18W, έτσι ώστε και με 15 λεπτά στο ρεύμα να έχετε αρκετή ενέργεια για να απολαύσετε το αγαπημένο σας videogame. Και για όσους δεν θέλουν να έχουν το νου τους στο ρεύμα, το νέο smartphone έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000mAh!

Αν, τώρα, συνηθίζετε να έχετε ανοιχτές πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και χρειαστείτε κάπου έξτρα ενέργεια και πόρους, με τη λειτουργία Multi-Turbo 5.5 θα δείτε τη συσκευή να ανταπεξέρχεται σαν να την έχετε μόλις ενεργοποιήσει. H oθόνη του τηλεφώνου έχει διαγώνιο 6.58 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz για ομαλή ροή στα μενού και στις εφαρμογές, αλλά και τα games.

Όλα τα παραπάνω έρχονται σε ένα μοναδικό design και μια λεπτή (8.28 χιλιοστά) και ελαφριά (188 γραμμάρια) συσκευή που θα θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας. Τέλος, με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο ενεργοποίησης μπορείτε να ανοίγετε την οθόνη σε μόλις 0,24 δευτερόλεπτα.

Τι φέρει όμως το τηλέφωνο για τους φίλους της φωτογραφίας. Στο πίσω μέρος έχουμε ένα τριπλό σύστημα με φακούς 50MP, 2MP και 2MP, ειδικά σχεδιασμένους για υψηλές επιδόσεις ακόμη και τη νύχτα. Η μπροστινή κάμερα, από την άλλη, έχει φακό 16MP και είναι τοποθετημένη κεντρικά σε ένα τμήμα που περιορίζει ελάχιστα τη συνολική επιφάνεια.

Το vivo Y35 μπορείτε να το βρείτε σε δύο χρώματα (Golden Dawn και Blue/Black) και σε ασυναγώνιστη τιμή Black Friday στα €199,90!

vivo Y22S

Πέραν όμως του μεγάλου πρωταγωνιστή της περιόδου, η vivo γιορτάζει την Black Friday και με το vivo Y22S (4/64) με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή έρχεται με τριπλή κάμερα ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη και φακούς 50MP+2MP+2MP και selfie camera 8MP για λήψεις υπό κάθε συνθήκες.

Ο εξαιρετικός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης στα 90Hz, σε συνδυασμό με τη μπαταρία 5000mAh θα σας κάνει να μην νοιάζεστε για το πότε θα βρεθείτε σε πρίζα για να φορτίσετε, ενώ και η οθόνη LCD 6.55 ιντσών θα προσφέρει όλη τη σχετική πληροφορία με μεγάλη άνεση, οποιαδήποτε ώρα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, σε συνδυασμό με το Eye Protection.

Το vivo Y22S μπορείτε να το βρείτε σε χρώματα Starlit Blue και Summer Cyna και σε τιμή Black Friday, στα €169,90!