Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών από την Εθνική Τράπεζα ήρθε για να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας

Newsroom
Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών από την Εθνική Τράπεζα ήρθε για να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας
Οι νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας παρέχουν επιπλέον καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και γαστρονομίας

Από το σούπερ μάρκετ μέχρι το εστιατόριο κι από την οργάνωση των διακοπών μας μέχρι τις διαδικτυακές αγορές μας, η κάρτα αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο των συναλλαγών μας. Ωστόσο, ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για πολλούς από εμάς έρχεται την στιγμή που θα προχωρήσουμε στην έκδοση μιας νέας πιστωτικής κάρτας, με ένα μεγάλο ερώτημα να πλανάται στο κεφάλι μας: «ποια είναι η κάρτα που θα καλύπτει όλα μας τα θέλω»;

Σε αυτό έρχεται να απαντήσει η Εθνική Τράπεζα, με τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών που κυκλοφορεί. Εκτός από ανανεωμένη εικόνα και μοντέρνο σχεδιασμό, οι νέες αυτές κάρτες προσφέρουν και μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προνομίων, με κλιμακούμενες παροχές ανά είδος κάρτας.

....

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάρτες, η Silver, η Gold και η Black, με κάθε μία από αυτές να ταιριάζει και σε διαφορετικές ανάγκες. Και οι τρεις όμως προσφέρουν λύσεις σε τακτικές υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα, με σημαντικά προνόμια και διευκολύνσεις, ενώ η διαχείρησή τους είναι εύκολη και γρήγορη μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας (Internet και Mobile Banking).

Έτσι, για εσάς που αναζητάτε την ευκολότερη διαχείριση των οικονομικών σας, η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες καθημερινές λύσεις πληρωμών, για την εξόφληση των λογαριασμών σας, αλλά και για όλα σας τα «θέλω». Με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά και προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες, η κάρτα Silver μπορεί να γίνει η νέα αγαπημένη σας συνήθεια. Επίσης με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και Mobile banking της Τράπεζας όπως, παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., έχετε τον απόλυτο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.

....

Αν τώρα ψάχνετε για περισσότερα προνόμια, τότε ίσως σας ταιριάζει η πιστωτική κάρτα Gold. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των 7.000 ευρώ το χρόνο στη συνέχεια. Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά σας για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.

Τα προνόμια της κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας σας από το Internet και Mobile Banking της Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεστε, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε σας στιγμή.

....

Τέλος, η exclusive πιστωτική κάρτα Black έρχεται για να σας κάνει να ξεχωρίσετε και να σας χαρίσει ιδιαίτερες και αποκλειστικές στιγμές, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων. Με την κάρτα Black απολαμβάνετε δωρεάν ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι, προστασία για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους με την την πρώτη σας αγορά. Επιπλέον, με τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε σας στιγμή σε μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.

Οι νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας παρέχουν επιπλέον καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και γαστρονομίας. Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

Αποκτήστε τώρα την κάρτα της επιλογής σας, κάνοντας την αίτησή σας μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.