Κακοκαιρία EVA: Μήνυμα 112 στην Αττική για αποφυγή μετακινήσεων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μήνυμα εστάλη πριν από λίγο από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 προς τους κατοίκους της Αττικής, με φόντο την επέλαση της κακοκαιρίας ΕVA.
Από ώρα σε ώρα επελαύνει η κακοκαιρία «Eva» η οποία θα πλήξει με σφοδρότητα την Αττική, προκαλώντας έντονα φαινόμενα, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, με την Πολιτική Προστασία να στέλνει μήνυμα 112 για την αποφυγή μετακινήσεων από το βράδυ του Σαββάτου(05/11) έως το απόγευμα της Κυριακής(06/11).

Σημείωσε επίσης ότι ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων πιθανόν να χρειαστεί να αποσταλούν μηνύματα στους κατοίκους και άλλων περιοχών.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Σύλληψη γνωστού TikToker στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη: Καταγγέλλει ότι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του (vid)
- Κλειστά τα σχολεία σε Χανιά και Ρέθυμνο την Πέμπτη λόγω της κακοκαιρίας
- Προειδοποίηση Τσατραφύλλια: «Βροχή ίση με δύο Οκτώβρηδες» - Οι περιοχές που απειλούνται με πλημμύρες