Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Γνωριστήκαμε από το facebook, σταματούσε να με βιάζει μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου» (vid)

Newsroom
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Γνωριστήκαμε από το facebook, σταματούσε να με βιάζει μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου» (vid)
«Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω» της φώναζε.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία κοπέλα στα χέρια ενός «κτήνους», που τη βίαζε και τη χτυπούσε για πάνω από 24 ώρες.

Γνωρίστηκαν από το facebook, μέχρι που είπαν να συναντηθούν από κοντά και η κοπέλα αποφάσισε να πάει στη Θεσσαλονίκη που την είχε προσκαλέσει. Τότε όμως ξεκίνησαν τα βασανιστήριά της…

«Υπήρχε αλληλεπίδραση, κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι. Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Εφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει "δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα". Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ» περιγράφει η κοπέλα.

«Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω» συμπλήρωσε. Τελικά η κοπέλα πήγε προς το σπίτι του, αλλά αποφασισμένη να φύγει.

«Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα» του είπε η κοπέλα σύμφωνα με την προσωπική που κατέθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εκεί αυτός εκνευρίστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και μου είπε "δεν έχεις να πας πουθενά". Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι» εξιστορεί η κοπέλα και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της.

«Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου».

Τελικά, ο βιαστής, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αποφάσισε κάποια στιγμή ύστερα από ένα και πλέον 24ωρο που βίαζε και χτυπούσε την άτυχη κοπέλα, να πάει τον σκύλο του βόλτα.

«Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι βγήκε να πάει το σκυλί βόλτα σαν να μην συμβαίνει τίποτα κι εκεί βρήκα την ευκαιρία και έφυγα» κατέληξε η κοπέλα. Ο δράστης, καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη.