Το βάθρο επισήμων στο Καπανδρίτι δεν είχε ράμπα και δημοτικός σύμβουλος με αναπηρία έμεινε εκτός: «Πάλι διαφορετικός»

Newsroom
Το βάθρο επισήμων στο Καπανδρίτι δεν είχε ράμπα και δημοτικός σύμβουλος με αναπηρία έμεινε εκτός: «Πάλι διαφορετικός»
Στο Καπανδρίτι, στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, στήθηκε το καθιερωμένο βάθρο επισήμων, δίχως όμως αυτό να έχει ράμπα. Τη στιγμή που δημοτικός σύμβουλος έχει κινητικά προβλήματα.

Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα τα αυτονόητα θέλουν μελέτη, ανάλυση και επισήμανση. Συνεχίζουμε να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες, αμελώντας τις δυσκολίες που έχουν στην καθημερινότητά τους.

Ένα τέτοιο ολίσθημα έγινε στο Καπανδρίτι, στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, όταν στήθηκε το καθιερωμένο βάθρο επισήμων, δίχως όμως αυτό να έχει ράμπα. Το λάθος γίνεται χειρότερο, όταν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει άνθρωπος με κινητικά προβλήματα αλλά το… παράβλεψαν.

Ο άνθρωπος αυτός που κατήγγειλε το περιστατικό, ο Φώτης Χρύσουλας, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στη παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτίου μας έκαναν όλους περήφανους αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Ντάση που για ακόμα μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες. Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός.

Παράλληλα όμως θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτιου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς».