Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Στα ίχνη του περιβόητου «Μιχάλη» οι αστυνομικές αρχές

Newsroom
Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Στα ίχνη του περιβόητου «Μιχάλη» οι αστυνομικές αρχές
Αναμένεται ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σφίγγει ο αστυνομικός κλοιός γύρω από τον περιβόητο «Μιχάλη», ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο (και) μαστροπού στην 12χρονη από την Κολωνό.

Πηγές του Mega μετέφεραν πως η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει το πρόσωπο «κλειδί» και αναμένεται ένταλμα σύλληψής του.

Θυμίζουμε πως ο «Μιχάλης» πίεζε την 12χρονη να πηγαίνει σε ραντεβού σε ξενοδοχεία. Είναι 25 ετών και έχει παρελθόν μαστροπείας, ενώ εμφανίζεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να διάγει πολυτελέστατο βίο.

‘Οπως τον έχει περιγράψει η ανήλικη στις καταθέσεις της, ο οποίος αλίευε παιδόφιλους και παιδεραστές και οδηγούσε το παιδί στα αυτοκίνητά τους.

Ήταν εκείνος που πίεζε την 12χρονη να πηγαίνει στα «ραντεβού της φρίκης» σε ξενοδοχεία ενώ εκείνη δεν ήθελε. Κι όπως όλα δείχνουν ήταν το «δεξί χέρι» του Μίχου.

Οι συνομιλίες μέσω εφαρμογής που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν οι δύο άνδρες (ο «Μιχάλης» και ο Μίχος που παρίστανε την 12χρονη) προκαλούν ανατριχίλα:

Μιχάλης: Εγώ κοιτάζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 για δύο ώρες;

12χρονη (53χρονος Ηλίας Μίχος) : Σιγά που κανονίζεις. Όχι ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον άντρα μου τώρα, μου δίνει 400 ευρώ.

Από κει και πέρα, η αστυνομία έχει βάλει στο στόχαστρο τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, μετά από έρευνα στις επικοινωνίες του Ηλία Μίχου και πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψη τους.