Χρήστης του BlindChat που συνομίλησε με την 12χρονη ήταν αυτός που το κατήγγειλε στην αστυνομία (vid)

Newsroom
Χρήστης του BlindChat που συνομίλησε με την 12χρονη ήταν αυτός που το κατήγγειλε στην αστυνομία (vid)
Ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με την 12χρονη κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και μάλιστα επικοινώνησε με την Αστυνομία, δίνοντας τα στοιχεια της ταυτότητας του.

Στην αποκάλυψη, πώς ένας χρήστης του BlindChat, ήταν αυτός που κατήγγειλε στην αστυνομία τους βιασμούς της 12χρονης προχώρησε το LiveNews του Mega.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένας χρήστης του BlindChat φαίνεται να είχε ενημερώσει τις Αρχές λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η αποκάλυψη της αλήθειας για τη μαρτυρική ζωή της 12χρονης από τον 53χρονο παιδοβιαστή.

O αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», στην εκπομπή Live News αποκάλυψε: «Σύμφωνα με την κατάθεση ενός 39χρονου που διαμένει στο Ηράκλειο Αττικής, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ένας από την λίστα των 213 που συνομιλούσαν με την 12χρονη.

Ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με την 12χρονη κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και μάλιστα επικοινώνησε με την Αστυνομία, δίνοντας τα στοιχεια της ταυτότητας του, περιγράφοντας όλα τα τεκταινόμενα της συνομιλίας που είχε στο BlindChat.