Μετά τον σάλο ο Λιάγκας τώρα λέει πως δεν είδε φωτογραφίες: «Μου στείλανε κείμενο» (vids)

Newsroom
Μετά τον σάλο ο Λιάγκας τώρα λέει πως δεν είδε φωτογραφίες: «Μου στείλανε κείμενο» (vids)
Μία μέρα νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας είπε δύο φορές «στη φωτογραφία που είδα».

Να διορθώσει τα… αδιόρθωτα προσπάθησε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» της Πέμπτης (20/10), λέγοντας πως δεν είδε φωτογραφίες από τον βιασμό της 12χρονης από το υπόγειο του Ηλία Μίχου και ότι δεν έχει πρόσβαση σε καμία φωτογραφία, απλά διάβασε κείμενο που του έστειλαν σε μήνυμά διορθώνοντας τον πως στα βίντεο που τραβούσε ο 53χρονος φαίνεται το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Τετάρτης (20/10) λέει: «Βλέπω τώρα φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας…» και πετάει το κινητό του στοι τραπέζι. Στη συνέχεια (ξανα)λέει: «Στη φωτογραφία που τώρα είδα…».

Τι πιο ξεκάθαρο…

Μία μέρα μετά και αφού προηγήθηκε σάλος και σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο που αναρωτιόντουσαν «πως είναι δυνατόν να γίνεται φέιγ βολάν η δικογραφία και on air σε τηλεοπτική εκπομπή οι παρουσιαστές να βλέπουν πορνογραφικό υλικό και δη προϊόν βιασμού;», ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να διορθώσει τα αδιόρθωτα. Μόνο που το έκανε χειρότερο και δεν έπεισε κανέναν…


«Δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ! Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία αυτή. Όμως, μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ, τι να κάνουμε τώρα;» είπε στην εκπομπή της Πέμπτης (20/10) και συνέχισε: «Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε έτσι όπως το είπα και οφείλω να το πω.

Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος. Την έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό στο παρελθόν (σ.σ. έδωσε και περαιτέρω στοιχεία). Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν, αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ.

Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του «τέρατος». Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα συμπεράσματα δικά σας βλέποντας και τα δύο βίντεο με τα λεγόμενά του…