Νέο μήνυμα στον Μίχο που «έκαψε» τη μητέρα της 12χρονης: «Και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ, αν δεν τα πας θα σας πάρει όλους η μπάλα» (vid)

Newsroom
Νέο μήνυμα στον Μίχο που «έκαψε» τη μητέρα της 12χρονης: «Και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ, αν δεν τα πας θα σας πάρει όλους η μπάλα» (vid)
Νέο μήνυμα της μητέρας της 12χρονης στον Ηλία Μίχο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha. Μήνυμα που την «ενοχοποιεί».

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που κατηγορείται για μαστροπεία και είναι προφυλακισμένη, μπορεί να αρνείται τη συμμετοχή της στα πάντα, ωστόσο η Ανακρίτρια αποφάσισε την προσωρινή της φυλάκιση, καθώς αφενός την «ενοχοποιούν» τα εμβάσματα που είχε από τον Ηλία Μίχο, αφετέρου υπάρχουν μηνύματα που αντάλλαξε με τον κατηγορούμενο για βιασμό και μαστροπεία τα οποία δείχνουν συνεργασία.

Ένα νέο μήνυμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, μέσα από το οποίο ζητούσε χρήματα και του έλεγε «και φθηνά τη βγάζεις με 450 ευρώ», συμπληρώνοντας πως αν δεν τα πάει «στο φαρμακείο» θα τους πάρει «όλους η μπάλα, και σένα και τη γυναίκα και τον γιο σου».

Αναλυτικά το μήνυμα που είχε στείλει η 37χρονη στον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο:

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην καταγγείλω. Πολύ φτηνά. Στις 6:00 να τα έχεις εκεί και μην στείλεις τίποτα εδώ. Έξι η ώρα. Αν δεν τα πας, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα και τον γιο σου και τη γυναίκα σου και όλους και τον… που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη το παιδί μου. Κατάλαβες;».