Νέο Σοκ: Η 12χρονη είπε πως την πήγαινε ο Μίχος σε οίκο ανοχής και την ανάγκαζε σε μισή ώρα να πηγαίνει με 5 άντρες (vid)

Newsroom
Νέο Σοκ: Η 12χρονη είπε πως την πήγαινε ο Μίχος σε οίκο ανοχής και την ανάγκαζε σε μισή ώρα να πηγαίνει με 5 άντρες (vid)
Το 12χρονο κορίτσι στην κατάθεσή του- όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega- έχει περιγράψει το κτίριο που την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Νέο σοκαριστικό στοιχείο, από την πολύκροτη υπόθεση με τους βιασμούς και την έκδοση της 12χρονης στον Κολωνό, ήρθε στην επιφάνεια, με το μικρό κορίτσι να επιβεβαιώνει πως όντως πήγαινε στον οίκο ανοχής.

Το 12χρονο κορίτσι στην κατάθεσή του- όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega- έχει περιγράψει το κτίριο που την πήγαινε ο κατηγορούμενος βιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος, για να συναντάει «πελάτες» που της υποδείκνυε.

Όπως αποκάλυψε το κορίτσι στην 3η της κατάθεση, ο Ηλίας Μίχος την υποχρέωνε να πηγαίνει σε μισή ώρα με πέντε άντρες.

Την αποκάλυψη αυτή είχε κάνει η ιδιοκτήτρια του οίκους ανοχής στο Γκάζι, η οποία ισχυριζόταν πως είχε και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το παιδί είπε στην ψυχολόγο ότι ο Μίχος το πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου, αφού το βίαζε, στο δωμάτιο παρήλαυναν άλλοι άντρες που μπορεί να έφθαναν και τους πέντε σε κάθε επίσκεψη της στο «γκρι κτίριο».

Αναφέρει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πως κάποια φορά άκουσε τον «κύριο που μας άνοιγε την πόρτα» να λέει στον κατηγορούμενο 53χρονο, «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην ψυχολόγο το παιδί, οι άντρες που πήγαιναν στον οίκο ανοχής δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές.

Όταν το κοριτσάκι ερωτήθηκε αν είχε καταλάβει κάποιος για την «σχέση» της με τον Ηλία φέρεται να απάντησε πως από την πλευρά τη δική της δεν είχε καταλάβει κανείς κάτι, αλλά από την πλευρά του Ηλία ίσως κάποιος φίλος του, συμπληρώνοντας πως τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός «τι κάνεις με αυτή την μικρή;»,