Αποκαλυπτικά μηνύματα της θείας της 12χρονης στην σύζυγο του Μίχου: «Ο αλήτης ο άνδρας σου είναι παιδεραστής» (vid)

Newsroom
Αποκαλυπτικά μηνύματα της θείας της 12χρονης στην σύζυγο του Μίχου: «Ο αλήτης ο άνδρας σου είναι παιδεραστής» (vid)
H θεία του κοριτσιού ενημέρωσε τη σύζυγο του 53χρονου γράφοντας «ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής», στέλνοντας της μάλιστα και τη φωτογραφία του προφίλ του.

Καταλυτικός, στο να έρθει στην επιφάνεια το άρρωστο έγκλημα του κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία Ηλία Μίχου, ήταν ο ρόλος που έπαιξε η θεία του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Αυτή ήταν, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στη Λευκάδα, που ανακάλυψε στο κινητό της μικρής τα εμετικά μηνύματα που τις έστελνε ο 53χρονος.

Όπως αποκάλυψε το Tlive στον Alpha, στις 3 Σεπτεμβρίου η θεία του κοριτσιού ενημέρωσε τη σύζυγο του 53χρονου γράφοντας «ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής», στέλνοντας της μάλιστα και τη φωτογραφία του προφίλ του.

Στη συνέχεια η θεία του κοριτσιού προώθησε στη σύζυγο τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο 12χρονο κορίτσι.

53χρονος: Ποια εφαρμογή; Το έσβησες γιατί έχεις νεύρα… γιατί τι έγινε; Μπες what’s up. Δεν απαντάς;;; (…) Καλά έκανες… Να περνάς καλά μικρό.

53χρονος: Τι θα γίνει, θα στείλεις βίντεο;

Καλημέρα… σίγουρα έστειλες;;; Δεν ήρθε κάτι.

Ήρθε η μητέρα σου στο μαγαζί να δουλέψει αύριο αλλά είχα κανονίσει να έρθει άλλη… Της έδωσα το μεροκάματο και θα έρθει άλλη μέρα … Αν μου το έλεγε, δεν θα έλεγα στη … να έρθει, τα είπαμε πολλή ώρα, ωραία περάσαμε! Ρε πας καλά;

Στο μικροσκόπιο των Αρχών αναμένεται να μπουν και τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα της 12χρονης στη σύζυγο του 53χρονου και τα οποία παρουσίασε αποκλειστικά το T-live.