Σοκ στην Ιταλία: Κακοποιούσε τη 2 ετών κορούλα του και πουλούσε τα βίντεο

Newsroom
Σοκ στην Ιταλία: Κακοποιούσε τη 2 ετών κορούλα του και πουλούσε τα βίντεο
Η ιταλική αστυνομία κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι αυτής της άρρωστης ιστορίας έχοντας στα χέρια της μόνο ένα ψευδώνυμο πίσω από τις αναρτήσεις του 33χρονου στο διαδίκτυο.

Την ώρα που η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από την ιστορία της 12χρονης στον Κολωνό, μία παρόμοια ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αλλά στην Ιταλία αυτή τη φορά. Όπως καταγράφουν τα ιταλικά media ένας 33χρονος συνελήφθη στη Ρώμη με τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης της μόλις 2 ετών κόρης του και την παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφία. Κατηγορία υπάρχει και για εκπόρνευση ενός 15χρονου αγοριού.

Η ιταλική αστυνομία κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι αυτής της άρρωστης ιστορίας έχοντας στα χέρια της μόνο ένα ψευδώνυμο πίσω από τις αναρτήσεις του 33χρονου στο διαδίκτυο. Η ομάδα του ηλεκτρονικού εγκλήματος όμως κατάφερε και ξεσκέπασε τον βιαστή και τον εντόπισε.

Ύστερα από έρευνα στο σπίτι και τον υπολογιστή του 33χρονου, διαπιστώθηκε ότι τα περιστατικά κακοποίησης του 2 ετών κοριτσιού, του ίδιου του, του παιδιού καταγράφηκαν με iPhone και έγιναν μέσα στο σπίτι τους.

Στην ανακοίνωση των αρχών τονίζεται ότι: «τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι δικαστές που εργάστηκαν για την επίλυση της υπόθεσης, εντυπωσιάστηκαν από την απάνθρωπη φύση των εγκλημάτων που διέπραξε ο πατέρας». Πρόσθεσαν δε ότι «ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί να διαπιστωθούν, σε μόνο μία ποινική υπόθεση, όλα τα πιθανά αδικήματα που προβλέπονται από τον ιταλικό ποινικό Κώδικα σχετικά με την εκμετάλλευση ανηλίκων για παραγωγή πορνογραφικού υλικού».