Πλήρης αποτυχία για TikToker που ξάπλωσε στη μέση πολυσύχναστου δρόμου στο Ντουμπάι: Και συνελήφθη και το βίντεο διέγραψε (vid)

Newsroom
Πλήρης αποτυχία για TikToker που ξάπλωσε στη μέση πολυσύχναστου δρόμου στο Ντουμπάι: Και συνελήφθη και το βίντεο διέγραψε (vid)
Ο TikToker ξάπλωσε στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου στο Ντουμπάι και έκανε πως κοιμάται, καθώς φρόντισε να έχει και «μαξιλάρι».

Οι TikTokers, οι YouTubers και οι Influencers έχουν δείξει ότι είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα και να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν followers, subscribers και ο.κ. αλλά πολλές φορές οι συνέπειες είναι αρνητικές γι αυτούς. Για μία φωτογραφία κάποιοι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άλλοι κατέληξαν στη φυλακή.

Όπως συνέβη στην περίπτωση του Safyan Dogar που για ένα βίντεο κατέληξε στη φυλακή. Ο TikToker ξάπλωσε στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου στο Ντουμπάι και έκανε πως κοιμάται, καθώς φρόντισε να έχει και «μαξιλάρι». Φυσικά διέκοψε την κυκλοφορία δημιουργώντας τεράστια ουρά.

Ο άντρας τελικά συνελήφθη με την κατηγορία ότι «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του και τις ζωές άλλων». Συμπλήρωσαν ότι ο TikToker είχε παραβιάσει το νόμο θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους άλλους, έχοντας παρακωλύσει την κυκλοφορία.

Η αστυνομία προειδοποίησε πως σύμφωνα με το νόμο ο άνδρας θα τιμωρηθεί με «φυλάκιση ή/και πρόστιμο» για τις πράξεις του ενώ το βίντεό διεγράφη από τον λογαριασμό του στο TikTok. Βέβαια, έχει «σωθεί» καθώς ότι μένει στο ίντερνετ έστω και για ένα δευτερόλεπτο μένει για «πάντα».