Πήγε για διαβατήριο και… συνελήφθη: Στον Πειραιά τον αναζητούσαν, στη Λιβαδειά ήταν

Newsroom
Πήγε για διαβατήριο και… συνελήφθη: Στον Πειραιά τον αναζητούσαν, στη Λιβαδειά ήταν
Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν στον Πειραιά, ωστόσο αυτός επισκέφτηκε οικειοθελώς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας για να πάει να βγάλει διαβατήριο.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Βοιωτίας σε έναν «επαγγελματία κλέφτη», ο οποίος είχε καταδικαστεί για αρκετές υποθέσεις κλοπής, ενώ είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, γι άλλες που είχε διαπράξει.

Οι αστυνομικοί βέβαια τον αναζητούσαν στον Πειραιά, ωστόσο αυτός επισκέφτηκε οικειοθελώς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας για να πάει να βγάλει διαβατήριο. Τόσο σίγουρος ήταν…

Οι αστυνομικοί του Γραφείου Διαβατηρίων διαπίστωσαν από τα στοιχεία του ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικείου Πειραιώς για κλοπή και διακεκριμένες κλοπές και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές!

Συνελήφθη πάραυτα από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος έδωσε εντολή για την μεταγωγή του Πειραιά..