Γυναίκα με μπικίνι και ψηλοτάκουνα βγήκε από πυροσβεστικό όχημα και μπήκε μέσα σε strip club της Καλιφόρνια (vid)

Newsroom
Γυναίκα με μπικίνι και ψηλοτάκουνα βγήκε από πυροσβεστικό όχημα και μπήκε μέσα σε strip club της Καλιφόρνια (vid)
«Μου έπεσε το στόμα» είπε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο δήμαρχος ζητά να κοπούν κεφάλια».

Αυτή τη φορά η… «φωτιά» βρισκόταν μέσα στο πυροσβεστικό όχημα. Μια σέξι γυναίκα που φορούσε μόνο μπικίνι και ψηλά τακούνια, εθεάθη να βγαίνει από ένα πυροσβεστικό όχημα και να μπαίνει κατευθείαν σε ένα στριπτιτζάδικο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, πυροδοτώντας αντιδράσεις, ποικίλα σχόλια και φυσικά… μεγάλη έρευνα.

Το περιστατικό καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε έξω από το Pink Poodle στις 6 Οκτωβρίου από τον λογαριασμό στο Instagram «SanJoseFoos», συγκεντρώνοντας σχεδόν 15.000 likes σε δύο ημέρες. Το βίντεο έχει λεζάντα «μόνο στο Σαν Χοσέ βλέπεις στρίπερ να βγαίνει από πυροσβεστικό όχημα».

Οι ιδιοκτήτες των γειτονικών επιχειρήσεων, όπως ο Βινς Γκριμάλντι, απλώς μαγεύτηκαν από αυτό που είδαν: «Μου έπεσε το στόμα. Δεν φορούσε ρούχα», είπε χαρακτηριστικά στο KTVU: «Τι κάνει μέσα στο πυροσβεστικό όχημα; Και ποιος διευθύνει το πυροσβεστικό όχημα; Και ποιος είναι υπεύθυνος και γιατί το επέτρεψαν; Κάποιος έχει μεγάλο πρόβλημα».

Λίγες στιγμές μετά αφότου το βίντεο έγινε viral, ο δήμαρχος του Σαν Χοσέ, Sam Liccardo, προχώρησε σε μια καυστική δήλωση: «Αν η έρευνα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό το βίντεο είναι πραγματικό, τότε πρέπει να «κοπούν» κεφάλια. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα όχημα έκτακτης ανάγκης και διάσωσης και να το χρησιμοποιούμε κατ΄αυτόν τον τρόπο, ούτε να ανεχτούμε οποιαδήποτε συμπεριφορά που υποβαθμίζει το ηρωικό έργο της υπόλοιπης ομάδας μας».

Η ίδια η πυροσβεστική έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή « ανάρμοστη συμπεριφορά οποιωνδήποτε μελών του τμήματος»!