Σάλος με τον σεκιουριτά της LouisVuitton που χαστουκίζει μικρό παιδί στην «Εβδομάδα Μόδας»: Έξαλλος ο Boy George (vid)

Newsroom
Σάλος με τον σεκιουριτά της LouisVuitton που χαστουκίζει μικρό παιδί στην «Εβδομάδα Μόδας»: Έξαλλος ο Boy George (vid)
Ένας άντρας από την ασφάλεια στον χώρο όπου η Moët Hennessy Louis Vuitton πραγματοποίησε εκδήλωση έξω από τον Λούβρο, χαστούκισε ένα μικρό αγόρι.

Η «Εβδομάδα Μόδας» στο Παρίσι συζητήθηκε πολύ φέτος, με την κουβέντα να περιστρέφεται κυρίως στον Κάνιε Γουέστ και στην μπλούζα «White Lives Matter», ωστόσο ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί με ένα βίντεο, το οποίο σχολιάζει και ο Boy George.

Ένας άντρας από την ασφάλεια στον χώρο όπου η Moët Hennessy Louis Vuitton [LVMH] πραγματοποίησε εκδήλωση την Τρίτη (4 Οκτωβρίου), έξω από τον Λούβρο, χαστούκισε ένα μικρό αγόρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.

Ο σούπερ σταρ Boy George έκανε retweet το βίντεο, γράφοντας στο Twitter: «Μπράβο LouisVuitton, αυτό σε κάνει να φαίνεσαι πραγματικά κομψός;».

Η LVMH κατάφερε να αφαιρεθεί το βίντεο, αλλά όπως είναι γνωστό ότι «ανεβαίνει» στο internet έστω για ένα δευτερόλεπτο, μένει για πάντα. Αρχικά ανέβηκε από αυτόπτη μάρτυρα, αλλά στη συνέχεια το «κατέβασε», γιατί όπως λέγεται: «απειλήθηκε με το να μπει στη μαύρη λίστα και νομικές διαδικασίες».

Περιττό να αναφέρουμε ότι ο κόσμος εξοργίστηκε με το βίντεο, με ένα άτομο να γράφει κάτω από την ανάρτηση του Boy George: «Αυτό το είδος βίαιης συμπεριφοράς δεν πρέπει να συμβαίνει. Αν αυτό το αγόρι έκανε κάτι που δεν επιτρεπόταν, είναι καλό να του μιλήσετε και να τον αντιμετωπίσετε ευγενικά».

Η Louis Vuitton δήλωσε στο Newsweek: «Η Louis Vuitton καταδικάζει κάθε μορφή βίας και ζητά ειλικρινά συγγνώμη για αυτήν την ασυγχώρητη ενέργεια. Μόλις ο Maison αντιλήφθηκε αυτό το περιστατικό, επικοινώνησε αμέσως με τον πάροχο υπηρεσιών για να διασφαλιστεί ότι δεν εργάζεται πλέον για τη Louis Vuitton και ότι θα εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα στο μέλλον για να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικές επαναλήψεις τέτοιων ενεργειών».