Απίστευτος σεκιουριτάς, ξαπλώνει τον έναν μετά τον άλλον τους κλέφτες, με μπουνιές και κουτουλιές (vid)

Newsroom
Απίστευτος σεκιουριτάς, ξαπλώνει τον έναν μετά τον άλλον τους κλέφτες, με μπουνιές και κουτουλιές (vid)
Το όλο επεισόδιο ξεκίνησε από ένα «περιστατικό κλοπής καταστήματος» στο JD Sports και στη συνέχεια πήρε έκταση μπροστά στα έκπληκτα και φοβισμένα μάτια των περιστατικών. 

Τρομερός επαγγελματίας αλλά και ιδιαίτερα ατρόμητος αποδείχθηκε ένας σεκιούριτι στα «JD Sports» στο εμπορικό κέντρο στο Lawless Λονδίνο, καθώς όχι μόνο αντιμετώπισε μόνος του συμμορία κλεφτών που τον βαρούσαν όλοι μαζί (αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα), αλλά τους ξάπλωνε τον έναν πίσω από τον άλλον με μπουνιές και κουτουλιές.

Οι υπεύθυνοι του Westfield Stratford λένε ότι το όλο επεισόδιο ξεκίνησε από ένα «περιστατικό κλοπής καταστήματος» στο JD Sports και στη συνέχεια πήρε έκταση μπροστά στα έκπληκτα και φοβισμένα μάτια των περιστατικών.

Βίντεο που έχει καταγράψει το άγριο αυτό σκηνικό, δείχνει τον νεαρό σεκιούριτι να έχει ακινητοποιήσει τον έναν και να τον βαράνε οι υπόλοιποι με μπουνιές αλλά και με σιδερένιο αντικείμενο, στην πλάτη.

Ο σεκιούριτι της JD Sports ωστόσο δεν πτοείται και δεν καταλαβαίνει τίποτα από τα χτυπήματα. Συνεχίζει να χτυπάει τον νεαρό στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια που έχει σηκωθεί και έχει γραπώσει έναν άλλον, τον χτυπάει με κουτουλιά με αποτέλεσμα να τον βγάζει «νοκ άουτ».

Η Alyson Hodkinson, Γενική Διευθύντρια στο Westfield Stratford City, δήλωσε στη «The Sun»: «Δυστυχώς μετά από μια απόπειρα κλοπής στο κατάστημα μέσα στο JD Sports, ξέσπασε μια διαμάχη μεταξύ αρκετών νεαρών και του υπεύθυνου ασφαλείας της JD Sports στο εμπορικό κέντρο.

Μόλις οι αξιωματικοί ασφαλείας του Westfield ενημερώθηκαν, πήγαν στη σκηνή για να διαλύσουν την κατάσταση. Η ασφάλεια των πελατών, των εμπόρων λιανικής και των εργαζομένων μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και τα στελέχη μας είναι ικανά να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις, αναλαμβάνοντας τακτικά εκπαίδευση για τη διατήρηση της ασφάλειας στα εμπορικά κέντρα μας ανά πάσα στιγμή».