Ροντέο στον «αέρα» με Καβατζίκη και Μάνεση: «Κάνετε απρέπεια, τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω» (vid)

Newsroom
Ροντέο στον «αέρα» με Καβατζίκη και Μάνεση: «Κάνετε απρέπεια, τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω» (vid)
Ο Νίκος Μάνεσης φάνηκε να ενοχλείται με το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η επικοινωνία που είχε ο Άρης Καβατζίκης με τον Νίκο Μάνεση με τον στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega. Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι ο Άρης είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία στις αποστολές της ομάδας. Η ποινή που έπρεπε να του επιβληθεί, λοιπόν, ήταν η εξής: Να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του αποκαλύψει τι έβλεπε στην τηλεόραση το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Ο Άρης Καβατζίκης πήρε το τηλέφωνο, ο Νίκος Μάνεσης το σήκωσε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ν. Μ. Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου.

Α. Κ. Βρισκόμαστε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Ν. Μ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου. Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω.

Στο τέλος πάντως, οι τόνοι έπεσαν, ο Άρης Καβατζίκης ζήτησε συγγνώμη και ο Νίκος Μάνεσης τούς ευχήθηκε να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.