Ξενοδόχος στη Χαλκιδική έκανε… Big Brother τα δωμάτια: «Τα ήθελα για προσωπική μου χρήση»

Newsroom
Ξενοδόχος στη Χαλκιδική έκανε… Big Brother τα δωμάτια: «Τα ήθελα για προσωπική μου χρήση»
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Ιδιαίτερα ανάστατα είναι πολλά ζευγάρια που διέμεναν σε τουριστικό κατάλυμα σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, καθώς ένα από αυτά ανακάλυψε πως στο δωμάτιο υπήρχε εγκατεστημένη κάμερα που κατέγραφε τις στιγμές τους.

Όπως αναφέρει το GrTimes, η καταγγελία πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούσε τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, ενώ έχει υποβληθεί και η δικογραφία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς, στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

2

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.