Μάνα και γιος στην Γερμανία έκαναν… μεταξύ τους κόντρα και το ένα αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά

Newsroom
Μάνα και γιος στην Γερμανία έκαναν… μεταξύ τους κόντρα και το ένα αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά
Ο 20χρονος συλληφθείς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες κυκλοφορίας που βρήκε η αστυνομία στο εσωτερικού του καμένου αυτοκίνητου, ανήκουν σε ένα κλεμμένο.

Ένα ιδιαίτερα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Γερμανία, καθώς ένας οδηγός έγινε μάρτυρας ενός σπάνιου και άκρως επικίνδυνου περιστατικού.

Όπως αναφέρει το «carandmotor», δύο οδηγοί εμφανίστηκαν «απότομα» στον αυτοκινητόδρομο A93, με το αυτοκίνητο του ενός να μην φέρει πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο μάρτυρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και τους ακολούθησε.

Οι δύο κινούνταν προς τον αυτοκινητόδρομο A93 με ταχύτητα έως και 200 χλμ./ώρα, έκαναν απότομα φρεναρίσματα, επιτάχυναν ξανά και πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα από τους άλλους οδηγούς του δρόμου.

Λίγο αργότερα, το ένα από τα αυτοκίνητα παράδωσε πνεύμα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

2

Όταν η αστυνομία έφτασε στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του προσπάθησε να ξεφύγει πεζός, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη. Ο 20χρονος συλληφθείς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες κυκλοφορίας που βρήκε η αστυνομία στο εσωτερικού του καμένου αυτοκίνητου, ανήκουν σε ένα κλεμμένο.

Επιπλέον, ο 20χρονος δεν κατάφερε να περάσει το αλκοτέστ, ενώ μαζί του είχε και μικρή ποσότητα κάνναβης. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πολλές, όπως κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, συμμετοχή σε κόντρες και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας οχήματος.

Μαζί με τον 20χρονο ελέγχθηκε και η οδηγός του άλλου οχήματος, που τελικά προέκυψε ότι είναι η μητέρα του. Ήταν και η ίδια υπό την επήρεια αλκοόλ, με τις αρχές να προχωρούν σε αιμοληψία και των δύο.

Ο εισαγγελέας διέταξε επίσης την κατάσχεση των δύο οχημάτων και της άδειας οδήγησης της μητέρας.