Τα νοήματα που έκανε η 38χρονη στους ΔΙ.ΑΣ. και της έσωσαν τη ζωή (vid)

Newsroom
Τα νοήματα που έκανε η 38χρονη στους ΔΙ.ΑΣ. και της έσωσαν τη ζωή (vid)
«Όλα καλά» είπε στους αστυνομικούς ο 58χρονης βιαστής, αλλά η γυναίκα κάνοντας νοήματα από μέσα κατάφερε να τους «δείξει» πως για πέντε μέρες την κακοποιούσε αλυσοδεμένη.

Τα… νοήματα που έκανε από το βάθος του σπιτιού η 38χρονη γυναίκα, αλλά και η αντίληψη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήταν αυτά που την έσωσαν από το σπίτι-κολαστήριο στη Νέα Ιωνία και την πολλαπλή κακοποίηση που υπέστη από τα χέρια του 58χρονου.

Ο δράστης που ήταν σύντροφος της γυναίκας κρατούσε αλυσοδεμένη την άτυχη γυναίκα για τουλάχιστον πέντε ημέρες, ενώ στο ίδιο διάστημα την κακοποιούσε σεξουαλικά και την είχε αλυσοδεμένη.

Οι φωνές της κινητοποίησαν τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία. Οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αφού βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι, είδαν να τους ανοίγει ένας ημεδαπός. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά».

Οι αστυνομικοί όμως διέκριναν τη γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία τους έκανε νοήματα. Τότε μπήκαν μέσα, με την 38χρονη να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.