Η χειρότερη αγγελία για σπίτι στην Αθήνα που ανέβηκε online: Καλύτερα μη δείτε το μπάνιο

Newsroom
Η χειρότερη αγγελία για σπίτι στην Αθήνα που ανέβηκε online: Καλύτερα μη δείτε το μπάνιο
Κατά καιρούς έχουμε δει άθλια σπίτια σε αγγελίες, αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα.

Η συζήτηση γύρω από τα ενοίκια στην Αθήνα καλά κρατεί. Το να βρει κανείς σήμερα ένα αξιοπρεπές διαμέρισμα άλλωστε σε ικανοποιητική τιμή μοιάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Έτσι, όλο και περισσότεροι αναγκάζονται να συμβιβαστούν μια λιγότερο καλή λύση, για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να βρουν κάτι που να τους αρέσει περισσότερο.

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη των ανθρώπων να συζητήσουν για τις χειρότερες αγγελίες που πέτυχαν online, λοιπόν, δημιουργήθηκε ο Ξεσπιτόγατος. Ένα γκρουπ στο Facebook όπου καθημερινά οι χρήστες ανεβάζουν ό,τι περίεργο βλέπουν γύρω από τα διαμερίσματα που νοικιάζονται στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις του συγκεκριμένου γκρουπ πετύχαμε και κάτι πρωτοφανές. Μια αγγελία με την ίσως χειρότερη φωτογραφία μπάνιου που έχει ανέβει ποτέ online.

....

Αν και το σπίτι δινόταν σε καλή τιμή (300 ευρώ) και βρισκόταν κοντά σε στάση μετρό, όταν κάποιος πάταγε πάνω στις φωτογραφίες και πήγαινε σε αυτή του μπάνιου, έβλεπε τουλάχιστον δύο νεκρές κατσαρίδες να βρίσκονται στο πάτωμα.

....

Αυτή τη φωτογραφία κάποιος επέλεξε να την ανεβάσει στο Facebook σε μια προσπάθεια να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι. Τι λέτε; Θα το καταφέρει;