Ακόμα δύο συλλήψεις στην Πρέβεζα για τις συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης: Μπούκαραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Newsroom
Ακόμα δύο συλλήψεις στην Πρέβεζα για τις συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης: Μπούκαραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 32 και 27 ετών, αντίστοιχα, που φέρεται να είναι μέλη της συμμορίας τα οποία εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και μία σειρά από ένοπλες ληστείες.

Τις 34 συλλήψεις έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση εξάρθρωσης των τριών συμμοριών που δρούσαν στην Αττική και είχαν ως ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, καθώς η αστυνομία προχώρησε στην Πρέβεζα στη σύλληψη ακόμα δύο εγκληματιών.

Όπως αναφέρει το skai.gr, πρόκειται για δύο ημεδαπούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 32 και 27 ετών, αντίστοιχα, που φέρεται να είναι μέλη της συμμορίας τα οποία εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και μία σειρά από ένοπλες ληστείες.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε τρεις ένοπλες ληστείες, μια απόπειρα και δύο κλοπές οχημάτων. Παράλληλα, στην κατοχή τους βρέθηκαν είδη ρουχισμού που είχαν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες, φυσίγγια καθώς και ένα υποπολυβόλο.

Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/9) συνελήφθησαν 32 μέλη των συμμοριών, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά πρόσωπα, καθώς επίσης και η 22χρονη δόκιμος αστυνομικός που φέρεται να τους έδινε πληροφορίες. Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στη διάπραξη τουλάχιστον 29 ληστειών, καθώς και σε πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως έδρα και ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες.