Οδηγός μηχανής στη Ρόδο είχε ατύχημα με ελάφια και κατέληξε στο νοσοκομείο

Newsroom
Οδηγός μηχανής στη Ρόδο είχε ατύχημα με ελάφια και κατέληξε στο νοσοκομείο
Τα δύο ελάφια που βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά του δρόμου, φοβήθηκαν ακούγοντας το μοτοποδήλατο να φθάνει και πήδηξαν με δύναμη στην απέναντι μεριά του δρόμου…

Ένα περίεργο συμβάν, ευτυχώς χωρίς να κιντυνεύσει η ζωή του, είχε ένας 55χρονος οδηγός μηχανής στη Ρόδο, καθώς είχε ένα ατύχημα με δύο… ελάφια.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο ίδιος με ένα μοτοποδήλατο 50 κυβικών που διαθέτει, επέστρεφε στο σπίτι του.

Περίπου 150 μέτρα πριν να φθάσει σε αυτό, δύο ελάφια που βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά του δρόμου, φοβήθηκαν ακούγοντας το δίκυκλο να καταφθάνει και πήδηξαν με δύναμη στην απέναντι μεριά του δρόμου! Ο 55χρονος, βρέθηκε δυστυχώς στο πέρασμά τους με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Ευτυχώς, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι, στο μάτι, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι έφερε κακώσεις και στα πλευρά του.