«Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και τους φίλους μας»: Έτσι προειδοποιούσε η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός τον κακοποιό (vid)

Newsroom
«Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και τους φίλους μας»: Έτσι προειδοποιούσε η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός τον κακοποιό (vid)
Είχε ζητήσει να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου το οποίο ήταν αρμόδιο για τις επιχειρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη.

Ιδιαίτερη αίσθηση, προβληματισμό (αν όχι θα έπρεπε) και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η δράση της 22χρονης δοκίμου αστυνομικού που συνελήφθη στην επιχείρηση της Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και η οποία ήταν μέλος της εγκληματικής (μιας από τις τρεις) συμμορίας. Φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον έναν κακοποιό, αλβανικής καταγωγής, ενώ τους ειδοποιούσε και για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα (αυτές) να οδηγούνται σε φιάσκο. Ενάμιση χρόνο όλη αυτή η δουλειά.

Η 22χρονη που κρατείται έκανε (όπως είχε ζητήσει η ίδια) την πρακτική της στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, έβλεπε, άκουγε, μάθαινε όλες τις επιχειρήσεις που θα γίνονταν στην Πολυτεχνειούπολη και ειδοποιούσε τους συνεργούς της στη συμμορία, με αποτέλεσμα να γλιτώνουν συνεχώς.

Όπως μετέφερε T-Live στον Alpha, πριν από περίπου 8 μήνες καταγράφηκε τηλεφωνική επικοινωνία της 22χρονης με τον Αλβανό κακοποιό σύντροφό της, στον οποίο πήγαινε μάλιστα και διέμενε στα δωμάτια της φοιτητικής εστίας μαζί του και με τους υπόλοιπους της εγκληματικής οργάνωσης. Η αστυνομία δεν παρακολουθούσε αυτήν αλλά τον κακοποιό, ωστόσο άκουσαν τη φωνή της και ξεσκέπασαν τη δράση της.

Στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα, λοιπόν, που έχει καταγραφεί πριν 8 μήνες υπήρξε η εξής στιχομυθία:

  • 22χρονη: Σήμερα θέλω να είσαι προσεκτικός, θέλω να προσέχεις πολύ…
  • Αλβανός: Τι να προσέχω;
  • 22χρονη: Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και τους φίλους μας…

Έτσι λοιπόν ειδοποιούσε τους κακοποιούς…