Σοκ στην Λαμία: Έκαναν έξωση σε 56χρονη και έπαθε καρδιακή προσβολή μόλις το έμαθε

Newsroom
Σοκ στην Λαμία: Έκαναν έξωση σε 56χρονη και έπαθε καρδιακή προσβολή μόλις το έμαθε
Η δυστυχισμένη γυναίκα φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart».

Μια σοκαριστική είδηση έχει συνταράξει την κοινωνία της Λαμίας, καθώς μία 56χρονη γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, καθώς η καρδιά της δεν άντεξε, μόλις την ειδοποίησαν να αδειάσει το σπίτι της, γιατί βγαίνει σε πληστηριασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η καρδιά της δεν άντεξε, όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της- το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη κατοικία- και φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart». Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Στο σπίτι έμενε και ο γιός της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.

Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23.

«Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», λέει στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης, η οποία από την στεναχώρια η καρδιά της δεν άντεξε.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, που ακόμη και οικογένειες με σταθερό εισόδημα δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καταγράφεται κατάσχεση πρώτης κατοικίας.