Μπούκαρε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο σε κλαμπ της Πάτρας: Λιποθύμησαν δυο κοπέλες μόλις τον είδαν

Newsroom
Μπούκαρε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο σε κλαμπ της Πάτρας: Λιποθύμησαν δυο κοπέλες μόλις τον είδαν
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο και ενδεχομένως να ήταν και οπλισμένος.

Ακόμα ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, με έναν άντρα που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, να μπαίνει σε νυχτερινό κλαμπ με άγριες διαθέσεις.

Όπως αναφέρει το πατρινό Flamis.gr, σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε πολίτη και εργαζόμενους του κλαμπ, ο οποίος συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού.

Ο αγριεμένος άντρας- που φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις, γιατί δεν εξυπηρετήθηκαν πρόσωπα που πήγαν στο όνομά του- επέστρεψε στο κλαμπ μετά τον διαπληκτισμό, προκειμένου να εντοπίσει τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο και ενδεχομένως να ήταν και οπλισμένος. Στη θέα του, μάλιστα, δυο νεαρές κοπέλες λιποθύμησαν, ενώ ο ίδιος αποχώρησε καθώς δεν εντόπισε τους «διώκτες» του.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι άγνωστο, εάν έχει γίνει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά σε κάθε περίπτωση προκαλείται ανησυχία, ενόψει της χειμερινής περιόδου και οφείλουν οι αρχές ασφαλείας και έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους.

Υπενθυμίζεται ότι το προπερασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δύο ακόμη περιστατικά. Η μία περίπτωση αφορούσε ξυλοδαρμό και η δεύτερη, τραυματισμό.

Η Αστυνομία έχει επιληφθεί στο πρώτο συμβάν, ενώ για το δεύτερο δεν έγινε καταγγελία.