Έρχεται το πολυαναμενόμενο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (vid)

Newsroom
Έρχεται το πολυαναμενόμενο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (vid)
Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA.

Το «Maestro» έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τα τρέιλερ που έχουν βγει στη δημοσιότητα και σήμερα (26/9) ήταν η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της σειράς.

Η κάμερα της «Ελένης» βρέθηκε εκεί και συνάντησε τους συντελεστές της σειράς αλλά και δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά και σε πρώτη προβολή πλάνα από τα πρώτα επεισόδια.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22.30 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.30.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.