Πελάτες εστιατορίου στη Βραζιλία φεύγουν πανικόβλητοι: Πέρασαν για ληστές μια ομάδα CrossFit (vid)

Newsroom
Πελάτες εστιατορίου στη Βραζιλία φεύγουν πανικόβλητοι: Πέρασαν για ληστές μια ομάδα CrossFit (vid)
Ένα μπέρδεμα σε εστιατόριο της Βραζιλίας προκάλεσε έναν μικρό πανικό.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα περιστατικό που συνέβη σε εστιατόριο της Βραζιλίας. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνονται οι πελάτες του εστιατορίου Cervejaria Alphaiate να σηκώνονται και να τρέχουν πανικόβλητοι εγκαταλείποντας τα τραπέζια τους.

Όλα άρχισαν όταν είδαν μια ομάδα ατόμων να τρέχει προς το μέρος τους και θεώρησαν ότι επρόκειτο για ληστές που είχαν σκοπό να «χτυπήσουν» το εστιατόριο. Μια γυναίκα μαζί με την παρέα της ήταν οι πρώτοι που σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πελάτες.

Καρέκλες αναποδογυρίζουν, ένας άντρας πέφτει και γενικά επικρατεί ένας πανικός. Μέσα σε δευτερόλεπτα το εστιατόριο αδειάζει. Τελικά λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τα άτομα που έτρεχαν δεν ήταν ληστές, αλλά μια ομάδα CrossFit που είχε βγει για προπόνηση στην περιοχή.

Όταν οι πελάτες συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί ξέσπασαν σε γέλια και επέστρεψαν στα τραπέζια τους σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Το βίντεο έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές.