Ταλιμπάν σε ρόλο «δημοσιογράφου» προσπάθησε να παγιδεύσει την Κριστιάν Αμανπούρ, μπροστά στη Μαρέβα Μητσοτάκη (vid)

Newsroom
Ταλιμπάν σε ρόλο «δημοσιογράφου» προσπάθησε να παγιδεύσει την Κριστιάν Αμανπούρ, μπροστά στη Μαρέβα Μητσοτάκη (vid)
Παρούσα στο επεισοδιακό συμβάν ήταν η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία τον συνοδεύει αυτές τις ημέρες στην επίσκεψή του στην έδρα του ΟΗΕ.

Στο στόχαστρο των Ταλιμπάν και των φανατικών του μουσουλμανικού κόσμου και της «Σαρία», έχει βρεθεί η δημοσιογράφος του CNN Κριστιάν Αμανπούρ, η οποία αρνήθηκε πριν λίγες μέρες να πάρει συνέντευξη από τον πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι επειδή της τέθηκε ως όρος να φορέσει ισλαμική μαντίλα.

Η στάση της διάσημης δημοσιογράφου του CNN προκάλεσε την αντίδραση ενός εκπροσώπου των Ταλιμπάν, ο οποίος προσπάθησε να την «παγιδεύσει» παίζοντας τον «δημοσιογράφο» έξω από την έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα παρούσα στο επεισοδιακό συμβάν ήταν και η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία τον συνοδεύει αυτές τις ημέρες στην επίσκεψή του στην έδρα του ΟΗΕ, ενώ συνδέεται φιλικά με τη διάσημη δημοσιογράφο.

Η Κριστιάν Αμανπούρ κατάλαβε αμέσως πως δεν επρόκειτο για δημοσιογράφο, αλλά για «παγίδα» που πήγε να της βάλει, τον εξέθεσε διατηρώντας την ψυχραιμία της και στη συνέχεια αγκάλιασε τη Μαρέβα Μητσοτάκη και συζήτησε για λίγο μαζί της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: