Φαρσέρ χάκαρε την ενδοεπικοινωνία του αεροπλάνου και έκανε θορύβους οργασμού σε όλη την πτήση (vid)

Newsroom
Φαρσέρ χάκαρε την ενδοεπικοινωνία του αεροπλάνου και έκανε θορύβους οργασμού σε όλη την πτήση (vid)
Σε όλη την πτήση οι επιβάτες ψαχνόντουσαν να δουν από που προέρχονται αυτοί οι ήχοι, ενώ το πλήρωμα ήταν σε απόγνωση γιατί δεν ήξερε πως να τους σταματήσει!

Μία ιδιότυπη και παράξενη φάρσα, που επέφερε πολλές αντιδράσεις έκανε ένας φαρσέρ, ο οποίος χάκαρε την ενδοεπικοινωνία ενός αεροπλάνου και έπαιζε καθ΄ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ήχους οργασμού!

Ο TikToker Emerson Collins (@emersoncollins1) μοιράστηκε το βίντεο με «του λόγου το αληθές» χαρακτηρίζοντάς την, «την πιο παράξενη πτήση που έγινε ποτέ». Σε όλη την πτήση οι επιβάτες ψαχνόντουσαν να δουν από που προέρχονται αυτοί οι ήχοι, ενώ το πλήρωμα ήταν σε απόγνωση γιατί δεν ήξερε πως να τους σταματήσει!

@emersoncollins1

Weirdest. Flight. EVER!

♬ original sound - Emerson Collins

«Κάποιος σε αυτή την πτήση φαίνεται να έχει εισβάλει στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας και συνεχίζει να κάνει έναν ήχο που είναι κάτι μεταξύ οργασμού και εμετού», ανέφερε ο TikToker.

Στη συνέχεια του βίντεο ακούγεται μια αεροσυνοδός να λέει: «Κυρίες και κύριοι, συνειδητοποιούμε ότι ακούγεται ένας εξαιρετικά εκνευριστικός ήχος.

Ο θάλαμος πτήσης προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα για να προσπαθήσει να το απενεργοποιήσει, γι' αυτό ζητάμε να είστε υπομονετικοί μαζί μας. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μια «ανωμαλία» και κανείς από εμάς δεν το απολαμβάνει».

Άγνωστο μένει μέχρι στιγμής πως σταμάτησε το πλήρωμα όλο αυτό κι αν ο δράστης εντοπίστηκε.