Κι όμως ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρήκε ηθοποιούς για την τζάμπα εργασία: «Έκλεισε η προσφορά, το post έμεινε» (vids)

Newsroom
Κι όμως ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρήκε ηθοποιούς για την τζάμπα εργασία: «Έκλεισε η προσφορά, το post έμεινε» (vids)
Παρά τις αντιδράσεις και τα σχόλια τελικά το κάστινγκ έκλεισε.

Παρά τις αντιδράσεις και τον σάλο που ξέσπασε, ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρήκε τελικά ηθοποιούς-σπουδαστές για το project στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, αλλά δεν θα υπάρχει πληρωμή, όπως είχε γράψει στην αγγελία που είχε «ανεβάσει».

Τα σχόλια ήταν πολλά, υπήρξαν παροτρύνσεις να μην πάνε οι ηθοποιοί να δουλέψουν τσάμπα, ωστόσο μέσα σε (ούτε) δύο μέρες, έκλεισε το κάστινγκ. Ο ηθοποιός μάλιστα που θα πρωταγωνιστήσει, Χρήστος Βασιλόπουλος είχε απαντήσει σε όλα αυτά, λέγοντας πως δεν πήραν κανέναν με το ζόρι και ότι ούτε ο ίδιος θα πληρωθεί.

Η νέα του ανάρτηση, στο instagram αυτή τη φορά αναφέρει:

2

«Απέναντι σε όλες αυτές τις τοποθετήσεις απάντησε πριν από λίγη ώρα αι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μέσω Instagram story, ο οποίος «ευχαρίστησε» τους δημοσιογράφους, ενώ ξεκαθάρισε ότι η δημοσίευσή του δεν σβήστηκε, απλώς το κάστινγκ έκλεισε.

«Το κάστινγκ που ανέβασα στο facebook σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω».