Εκβιάζουν παίκτρια του Survivor με βίντεο προσωπικών της στιγμών: «Θέλω 50.000 ευρώ» της έγραψαν (vid)

Newsroom
Εκβιάζουν παίκτρια του Survivor με βίντεο προσωπικών της στιγμών: «Θέλω 50.000 ευρώ» της έγραψαν (vid)
Παίκτρια του Survivor έχει πέσει θύμα εκβιασμού από χάκερ που της ζητάει 50.000 ευρώ για video με προσωπικές της στιγμές.

Θύμα ενός χάκερ έπεσε πριν από λίγες μέρες πρώην παίκτρια του Survivor, με αποτέλεσμα να εκβιάζεται με videos από προσωπικές της στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άγνωστος αυτός, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και στα μηνύματα που αντάλλαζε με γνωστούς και φίλους.

Με τον σύντροφό της είχαν κάποια videos από προσωπικές στιγμές τους, με αποτέλεσμα ο δράστης να τα πάρει και στη συνέχεια να της ζητάει χρήματα προκειμένου να μην τα διαρρεύσει.

«Έχω αυτά τα video με εσένα και τον σύντροφό σου και θέλω 50.000 ευρώ για να μην τα διαρρεύσω στο διαδίκτυο», της έγραψε αρχικά, ενώ όταν εκείνη του είπε πως δεν έχει αυτό το ποσό, έπεσε στα 5.000 ευρώ.

Ούτε και αυτά είχε, με αποτέλεσμα ο χάκερ να στείλει τα videos στην οικογένειά της για να την πιέσει, ενώ σε νέα επικοινωνία που είχε μαζί της, το απαιτούμενο ποσό, έπεσε τελικά στα 1.000 ευρώ.

Δείτε το video με τα όσα ειπώθηκαν για το θέμα στην εκπομπή «Super Katerina».