Καταγγελία: 53χρονη πήγε για πλαστική στήθους στην Τουρκία και της το έβαλαν... ανάποδα

Newsroom
Καταγγελία: 53χρονη πήγε για πλαστική στήθους στην Τουρκία και της το έβαλαν... ανάποδα
Η 53χρονη Αγγλίδα περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε όταν πήγε στην Τουρκία για επέμβαση στήθους.

Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσε μια Αγγλίδα, η οποία αποφάσισε να επισκεφτεί την Τουρκία για να υποβληθεί σε επέμβαση στήθους. Η 53χρονη Σαμάνθα Κέι έπειτα από μια μεγάλη απώλεια βάρους πήρε την απόφαση να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και στα χέρια.

Έπειτα από έρευνα αγοράς κατέληξε στη λύση της Τουρκίας, καθώς οι τιμές εκεί ήταν αρκετά πιο χαμηλές από την χώρα της. Έτσι βρέθηκε στην Τουρκία για να υποβληθεί σε πλαστικές, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα περίμενε. Ο πλαστικός που της έκανε την επέμβαση της είχε τοποθετήσει τα εμφυτεύματα ανάποδα. Η ίδια μιλώντας στη «Sun» διηγήθηκε τη δυσάρεστη περιπέτειά της.

«Ποτέ δεν είχα μεγάλο στήθος, αλλά ήμουν ευχαριστημένη με το μέγεθος Β. Μετά την απώλεια βάρους είχα καταλήξει με μια σακούλα δέρματος. Ηταν πολύ αμήχανο και έτσι εξέτασα το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης. Μισούσα επίσης τις μασχάλες μου και ήθελα να τις μαζέψω. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επέμβαση αυτή κόστιζε περίπου 8.000 λίρες, αλλά στην Τουρκία θα ήταν η μισή τιμή. Ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα, διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα ρίσκο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου Τζον και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει. Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα μέγεθος C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι είχε να κάνει με το γλωσσικό εμπόδιο».

Το πακέτο της Σαμάνθα περιελάμβανε διαμονή στο ξενοδοχείο πριν και μετά τις επεμβάσεις. «Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο. Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν την κατάστασή μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επτά μέρες αργότερα η Σαμάνθα επέστρεψε στην Αγγλία. «Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου. Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει όλα λάθος επέμβαση. Ήμουν στεναχωρημένη και δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Τηλεφώνησα στην κλινική, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν. Όταν παραπονέθηκα γι' αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μπλόκαραν. Απείλησα να τους κάνω μήνυση, αλλά κανείς δεν απάντησε ποτέ. Τους επόμενους μήνες το στήθος μου χειροτέρεψε. Το ένα στήθος ήταν πάνω, το άλλο κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα κάνει», επεσήμανε ακόμη.

Η Σαμάνθα πάντως, στάθηκε τυχερή καθώς είχε ιατρική ασφάλεια και της δόθηκε αποζημίωση 2.000 λιρών. Μάλιστα πριν ένα μήνα κατάφερε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να βρει έναν χειρουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει το στήθος της. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 8.500 λίρες.

«Τώρα αναρρώνω από την εγχείρηση. Έχω ξοδέψει πάνω από 12 χιλιάδες λίρες αντί για την "εξοικονόμηση" που νόμιζα ότι θα είχα στην Τουρκία. Θα προειδοποιούσα κάθε γυναίκα να μην κάνει αυτό που έκανα εγώ», κατέληξε η 53χρονη.