Η PETA καλεί τις γυναίκες να κάνουν ερωτική αποχή αν οι άνδρες δεν σταματήσουν να τρώνε κρέας

Newsroom
Η PETA καλεί τις γυναίκες να κάνουν ερωτική αποχή αν οι άνδρες δεν σταματήσουν να τρώνε κρέας
Η φιλοζωική οργάνωση PETA προτρέπει τις γυναίκες να πάρουν δραστικά μέτρα για να εμποδίσουν τους άντρες να τρώνε κρέας.

Μια καινοτόμα και πρωτοποριακή λύση έχει βρει η φιλοζωική οργάνωση PETA για να εμποδίσει τους άντρες να τρώνε κρέας. Η λύση είναι η απεργία από την ερωτική πράξη.

Το γερμανικό παράρτημα της PETA επικαλέστηκε μια έρευνα του επιστημονικού περιοδικού Plos One, που υποστηρίζει ότι οι άνδρες προκαλούν 41% περισσότερη καταστροφή στην πανίδα από τις γυναίκες, διότι καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες κρέατος.

Η οργάνωση λέει ότι κάτι τέτοιο σκοτώνει τον πλανήτη και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αγνότητα «για όλους τους κρεατοφάγους άνδρες» – μαζί με την απαγόρευση της τεκνοποίησης, σύμφωνα με The Telegraph. Ισχυρίστηκε ότι κάθε παιδί που δεν γεννιέται θα εξοικονομούσε 58,6 τόνους CO2 ετησίως. Οι γυναίκες πρέπει «να απέχουν από την ερωτική πράξη για να σώσουν τον κόσμο», ανέφερε η PETA.

«Όλοι τους ξέρουμε, αναφέρομαι στους πατέρες των προαστίων με μπουκάλια μπύρας και λαβίδες μπάρμπεκιου στα χέρια, που τσιγαρίζουν λουκάνικα στη σχάρα των 700 ευρώ τους», είπε ο Ντάνιελ Κοξ, εκπρόσωπος της PETA Γερμανίας. «Το κολοκυθάκι το βλέπουν με καχυποψία και το ανέχονται μόνο απρόθυμα», είπε προτού παροτρύνει τους Γερμανούς άνδρες να γίνουν vegan.

«Το γεγονός ότι οι «μάστορες της ψησταριάς» της Γερμανίας πιστεύουν ότι πρέπει να αποδείξουν την αρρενωπότητά τους στον εαυτό τους και στους άλλους μέσω της κατανάλωσης κρέατος δεν είναι μόνο εις βάρος των ζώων, ωστόσο.

Τώρα υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι η τοξική αρρενωπότητα βλάπτει επίσης το κλίμα. Ως εκ τούτου, ένας βαρύς φόρος κρέατος 41% για τους άνδρες θα ήταν κατάλληλος», συνέχισε ο Cox, ο οποίος συμπλήρωσε: «Η απαγόρευση της ερωτικής πράξης ή της τεκνοποίησης για όλους τους άντρες που τρώνε κρέας θα ήταν σκόπιμη σε αυτό το πλαίσιο».